X

El Carnaval arribarà a Palma aquest diumenge

Si plogués molt, l'Ajuntament no descarta ajornar-la una setmana

07/02/2018

El Carnaval arribarà a Palma aquest diumenge

Els menuts encetaran diumenge la festa de Carnaval a Palma amb la ‘rueta’ a les 10 del dematí. Una festa que tindrà set àrees des de la Rambla fins a l’avinguda de Jaume III amb més d’una trentena d’activitats.

L’horabaixa, la rua prendrà el relleu a la festa: la desfilada començarà a les 5 del capvespre a la Rambla i tindrà un recorregut molt semblant al de l’any passat. L’Ajuntament de Palma destinarà 2.400 euros en premis, a més d’obsequis municipals per guardonar les carrosses i comparses més elaborades, originals, reivindicatives, interactives i engrescadores.

Que no sigui una rua passada per aigua és la principal preocupació del Consistori que assegura que per diumenge les previsions de pluja són baixes. Amb tot, però, hi ha un pla B per si plogués.

A Ciutat ja comencen a escalfar motors. En una botiga d’objectes de festa, des de primera hora del dematí, l’afluència de gent és constant. Demà és Dijous Llarder i no pot agafar ningú per sorpresa. Enguany, una vegada més, les disfresses de superherois són les més cercades. Encara que la disfressa que més triomfa és sempre aquella que més fa volar la imaginació.

07/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris