Empat agredolç de l’Atlètic Balears davant l’Elx

El triomf s'ha escapat al minut 92 amb el gol de Nino, que neutralitzava la diana de Fullana de penal

11/02/2018

I també un punt ha sumat l’Atlètic Balears davant l’Elx en el debut de Manix Mandiola a la banqueta. Son Malferit creia que el dia seria feliç quan als 31 minuts Provencio ha comès un penal per mans. El capità Fullana ha estat l’encarregat de fer l’1-0 des dels 11 metres. A les acaballes de la primera part, Aulestia ha salvat l’empat desviant al pal un xut d’Ivan Sánchez. Al segon temps hi ha hagut poca història, llevat de l’expulsió de Josico, fins que al 92 ha aparegut el veterà Nino. Enganxa un xut des de la frontal que s’estavella contra el pal i ell mateix aprofita el refús. Les il·lusions baleariques congelades una setmana més i Manix que no ha pogut debutar amb 3 punts.