X

120 policies de barri patrullaran els carrers de Palma

L'Ajuntament divideix la ciutat en 10 zones, cadascuna tendrà entre 6 i 17 agents

13/02/2018

120 policies de barri patrullaran els carrers de Palma

L’Ajuntament ha presentat els nous policies de barri que començaran a patrullar Palma a partir del dilluns que ve . Els agents estaran repartits en 10 zones, que és com Cort ha dividit la ciutat en funció de les problemàtiques, la densitat de població i el territori. Uns paràmetres que també condicionaran el número d’agents a cada zona, entre 6 i 17.

La seva feina serà estar en contacte directe amb les associacions de veïnats i els comerciants, i resoldre les seves problemàtiques i queixes com més aviat millor. A la seva disposició tendran les unitats de seguretat i d’actuació preventiva. També s’encarregaran de fer campanyes concretes com, per exemple, contra els cotxes abandonats.

El 2012 es va desmatellar el sistema de policia de barri que funcionava fins aleshores. Només es va deixar un agent per cada barriada que no donava a l’abast. Els veïnats veuen amb bons ulls els nous policies de barri, però demanen temps per veure si aquest sistema funciona. Els ciutadans tendran a la seva disposició un telèfon de contacte i un correu electrònic per transmetre les seves problemàtiques.

13/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris