X

Barceló cobrarà almenys 73.000 euros compatibilitzant la nova plaça a Serveis Socials i la dieta de diputat

La feina que desenvoluparà a la Conselleria serà de jurista, d'un any prorrogable, i tindrà el mateix sou i complements que a la seva antiga plaça a Treball

13/02/2018

Barceló cobrarà almenys 73.000 euros compatibilitzant la nova plaça a Serveis Socials i la dieta de diputat

La plaça que Biel Barceló ocupa a la Conselleria de Serveis Socials no és de lliure designació. L’ha guanyada amb un concurs públic que havia quedat desert en dues ocasions. Ningú més hi havia optat. El treball que desenvoluparà serà de jurista i tindrà el mateix sou i complements que si hagués tornat a la seva plaça a la Conselleria de Treball. Es tracta d’una ocupació en comissió de servei d’un any prorrogable. A la plaça li correspon una assignació de 45.400 euros durant 2018, als quals s’han de sumar triennis, carrera professional i grau consolidat.

Barceló renuncia a la dedicació exclusiva de parlamentari que tenia des que va dimitir com a vicepresident i cobrarà ara una dieta globalitzada de 27.500 euros, ja que també és portaveu de MÉS per Mallorca a dues comissions. Així, Barceló cobrarà enguany un mínim de 72.900 euros, davant dels 58.500 euros que ingressava com a vicepresident.

Juntament amb Barceló hi ha una desena de diputats que compaginen la tasca de parlamentari amb una altra activitat professional.

13/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris