X

La taxa d’atur entre els menors de 25 anys baixa un 15% en dos anys

Més de 1.000 joves s'han beneficiat del programa Joves Qualificats

14/02/2018

La taxa d’atur entre els menors de 25 anys baixa un 15%25 en dos anys

Oficina del SOIB de Palma aquest dimecres dematí

Més de 1.000 joves de les Balears han obtingut la seva primera feina a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears. El SOIB ofereix diversos cursos i programes destinats a joves que han fet que la taxa d’atur d’aquest colectiu hagi baixat d’un 44 per cent a un 29 en dos anys.

Des de les oficines del SOIB asseguren que intenten cercar feina als milers de joves que acaben els seus estudis i volen accedir al món laboral. És considera jove en atur, a n’aquella persona menor de 25 anys i que està en recerca activa de feina.

Vianney Caparrós, directora de la oficina del SOIB del carrer Mateu Enric Lladó de Palma, assegura que la situació laboral dels joves a les Illes han millorat. Des del SOIB han impulsat, en tan sols un any, unes 1.000 contractacions a joves que són la seva primera experiència laboral relacionada amb els estudis cursats.

Laura Llompart, una beneficiada del programa joves qualificats, explica que gràcies a n’aquest programa ha pogut trobar la seva primera feina. Ella és graduada en protocol i des de fa dos mesos fa feina a l’Ajuntament de Campos.

14/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris