X

Cort aprovarà al març l’ordenança de terrasses

El PP critica el govern de l'Ajuntament de Palma perquè "no vol terrasses"

22/02/2018

Cort aprovarà al març l’ordenança de terrasses

Aquest dijous s'ha celebrat ple a l'Ajuntament de Palma.

La regidora de Funció Pública de l’Ajuntament de Palma, Aurora Jhardi, ha dit aquest dijous que la nova ordenança de terrasses de la ciutat “s’aprovarà, amb seguretat, el proper mes de març”, una vegada negociats “els detalls amb els veïnats i els restauradors de cada zona”. La regidora ha anunciat que divendres es reunirà amb els restauradors de Blanquerna amb l’objectiu d'”acostar postures”.

Jhardi ha assegurat que és “optimista” perquè pretén “fer una reducció d’algunes terrasses, sí, però una reducció que sigui equilibrada”. “Estem treballant sobre diverses possibilitats”, ha insistit.

Per contra, la portaveu del PP a Cort, Marga Durán, ha acusat a l’equip de govern de “manca de voluntat política per solucionar el tema”. I és que Durán creu que “l’Ajuntament no vol terrasses, és evident”. “He parlat amb els veïns de Blanquerna i se senten bé, a gust. Potser s’hagin de corregir accessos, és veritat, però no considerem lògic que Cort vulgui retallar 60 centímetres a cada terrassa. Això suposaria, en alguns casos, llevar la meitat de les taules!”, ha etzibat Durán.

Josep Lluís Bauzà, de Ciutadans, creu que “la solució no pot ser tan difícil” i ha advocat per “un acord que afavoreixi la indústria de la gent de Palma”.

22/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris