L’Atlètic Balears no sap guanyar contra 9

Empat a 1 a Son Malferit després d'avançar-se amb un gol de Fullana des del punt de penal

25/02/2018

L’Atlètic Balears ha deixat escapar una bona oportunitat per treure una victòria a Son Malferit davant el Sabadell. Al quart d’hora de partit s’han avançat els blanc-i-blaus gràcies al penal xiulat sobre Julio Delgado. Fullana ha transformat la pena màxima. Abans del descans, el Sabadell ha quedat amb 10 homes per l’expulsió de Víctor. Hugo Díaz al minut 51 ha tingut el 2 a 0, però qui ha marcat ha estat el Sabadell. Falta que treu Migue al 54 i que sorprèn Aulestia… al minut 75 el Sabadell ha quedat amb nou per l’expusió de Pol. Els blanc-i-blaus han cercat el gol però a punt han estat d’encaixar el segon. I en temps afegit, Biel Guasp també ha deixat amb 10 l’Atletic Balears.