X

Prohibir el lloguer turístic de plurifamiliars a Palma, en mans dels juristes de Cort

Els serveis jurídics de l'Ajuntament ja estudien si la proposta aprovada en sessió plenària s'acull a dret

26/02/2018

Prohibir el lloguer turístic de plurifamiliars a Palma, en mans dels juristes de Cort

Imatge del ple de Cort en què es va aprovar la prohibició del lloguer turístic el passat juliol.

Noves passes per assegurar la prohibició del lloguer turístic a plurifamiliars a Palma. El regidor d’Urbanisme, José Hila, ha encarregat als serveis jurídics de l’Ajuntament un informe per avalar aquesta restricció. Un compromís que es va acordar en sessió plenària, el passat mes de juliol, i en què es declarava Ciutat com a zona única.

Hila no ha definit encara quin serà el posicionament de l’Ajuntament respecte dels unifamiliars i aquells habitatges que es troben en sòl rústic. Però, pel que fa als plurifamiliars, tot i l’abstenció del PSIB, l’exbatle i actual responsable municipal d’Urbanisme ha deixat clar que la intenció és complir l’acord polític.

“Els serveis jurídics estudien si l’acord del ple es pot defensar jurídicament. Si es pot defensar, això és el que proposarem. Si no, justificarem perquè no. Però, en principi, volem que sigui aquesta proposta la que s’aprovi, la de prohibir el lloguer vacacional als plurifamiliars de Palma”, ha dit Hila.

Amb l’anàlisi dels serveis jurídics, Cort es vol assegurar la seva defensa en cas de futures demandes per la zonificació davant els tribunals.

 

 

26/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris