X

Menorca no té cap representant a la reunió amb Montoro per la mala connectivitat amb Madrid

És la conseqüència de la manca de places en el vol directe a Madrid, tot i que la ruta té declarada l'Obligació de Servei Públic

27/02/2018

Menorca no té cap representant a la reunió amb Montoro per la mala connectivitat amb Madrid

El representant de la FELIB de Sant Lluís, Llorenç Carretero, no ha pogut anar a la reunió de la FEMP a Madrid perquè no ha trobat cap vol disponible. Ni directe, ni fent escala. Ha buscat durant una setmana i mitja. Estava convocat a les 11.00 hores, i era l’únic representant menorquí de la FELIB que hi anava. La batlessa de Maó tampoc no hi ha anat perquè no ha trobat una combinació adequada.

La capital espanyola está unida a Menorca amb una Obligació de Servei Públic a l’hivern. Però, tot i així, l’illa continua tenint problemes de connectivitat amb la Península. Aquesta és només una mostra, perquè el problema continua avui: l’única opció de viatjar a Madrid és fer-ho amb escala a Palma o Barcelona, i pagant entre 136 i 315 euros, descompte de resident inclòs. I estam parlant només del bitllet d’anada. La insuficiència de connexions ja ha fet que aquesta línia hagi estat l’única que l’any passat va perdre passatgers a Menorca.

27/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris