X

Presó sense fiança per als detenguts pel robatori de Porreres

Els lladres també haurien participat a altre robatori a la mateixa casa fa 3 mesos

01/03/2018

Presó sense fiança per als detenguts pel robatori de Porreres

Ingressen a presó els tres detenguts per l’assalt de Porreres. Se’ls imputa un delicte de robatori amb violència en casa habitada. Al germà del lladré que morí durant l’assalt la jutgessa també li imputa un presumpte delicte de lesions per l’agressió al propietari de la casa.
Durant l’interrogatori, que ha acabat a altes hores de la matinada, els detenguts han donat detalls de la seva participació en aquest assalt i un d’ells ha confessat que també varen participar al robatori que es va cometre el desembre al mateix habitatge. A més, han reconegut que el dia dels fets duien passamuntanyes i anaven armats amb potes de cabra.
El germà de l’assaltant mort ha al·legat que va colpejar el propietari de la casa perquè va matar el seu germà. Però la família de l’home manté que ell va disparar després de ser agredit. El jove també diu que varen ser els veïns de Campos els que els varen contractar, a ell i al seu germà, per cometre l’assalt.
Mentrestant, el propietari de la casa continua ingressat a l’hospital de Manacor. Té una vèrtebra rompuda i és possible que l’hagin d’intervenir. No serà interrogat fins que no li donin l’alta hospitalària, i el seu testimoni serà clau per acabar d’esclarir els fets.

01/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris