Victòria de l’Iberostar després de 7 derrotes consecutives

Els mallorquins derrotaren el Barcelona, un rival directe, per 76 a 65

04/03/2018

L’Iberostar Palma va superar la primera de les finals en la lluita per la permanència. I això que el partit no va començar bé per als de Félix Alonso, que durant els dos primers quarts varen anar sempre per darrere al marcador, i arribaren a perdre de 18 punts. Amb 34 a 38, va ser el moment de la polèmica. Una falta tècnica i dues antiesportives en contra dels locals despertaren la tensió dels jugadors del Palma i de l’afició de Son Moix, que a la mitja part acomiadava així l’equip arbitral.

Amb 10 punts de desavantatge, 38 a 48, el temps de descans serviria per canviar la dinàmica del partit.

La fórmula va funcionar a un espectacular tercer quart dels palmesans, que varen fer la volta al marcador i varen col·locar-se 5 punts per damunt del Barça. 58 a 53 amb un incansable Rafa Huertas, màxim anotador del partit amb 21 punts.

Finalment, 76 a 65, un resultat que NO serveix per guanyar l’averatge directe contra el Barça, però que dona esperança al Palma.