X

Milers de persones ja han vist ‘La vida lliure’ de Marc Recha

La pel·lícula, coproduïda per IB3, encara es troba a les sales de cinema europeu

05/03/2018

Milers de persones ja han vist ‘La vida lliure’ de Marc Recha

La pel·lícula ‘La vida lliure’ dirigida per Marc Recha i protagonitzada per Sergi López narra el conflicte de dos infants que lluiten per la supervivència en un moment històric marcat per la fam i la misèria de finals de la Primera Guerra Mundial. Dos infants, però que no deixen de somiar a ser lliures.

El film, que compta amb la coproducció d’IB3, va ser rodada íntegrament a Menorca el 2016, illa en el que els dos nins protagonistes descobreixen un valuós tresor que volen utilitzar per viatjar amb la seva mare, que ha hagut d’emigrar a l’Alger.

Interpretada per Mariona Gomila i Macià Arguimbau, junt amb Sergi López, la pel·lícula es va rodar en tres setmanes a Menorca, no sense entrebancs. Es va presentar al Festival Internacional de Cinema de Xixona i també es va presentar al Black Nights Films de Tallinn a Estònia. I va rebre el premi al millor guió al Festival Internacional de Cinema de Gijón.

Als cinemes, es va fer la preestrena a Ciutadella el passat 23 de febrer amb l’assistència de gairbé 1.000 espectadors. I el passat 2 de març es va fer l’estrena a totes les sales de cinema europeu i es va fer una projecció al CineCiutat de Palma amb la presència del mateix director Marc Recha i l’actor Sergi López.

05/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris