X

La propietària d’un immoble a Sa Penya torna a patir una ocupació després d’haver-lo tapiat fa 15 dies

S'ha gastat ja més de 10.000 euros en advocats

06/03/2018

La propietària d’un immoble a Sa Penya torna a patir una ocupació després d’haver-lo tapiat fa 15 dies

El malson continua per a la propietària d’aquesta casa del carrer del Retir del barri eivissenc de sa Penya. Avui retirava de l’interior les pertinences del darrer ocupa que ha entrat a l’habitatge la darrera setmana. Valentina Assordi constatava que, tot i tapiar les portes 15 dies abans, el passat dia 1 ja havien tornat a entrar a ca seua per la finestra del bany.

L’alarma instal·lada avui funciona a piles, ja que va decidir tallar el subministrament d’electricitat perquè alguns vesins s’hi enganxaven il·legalment. El dispositiu d’alarma detecta el moviment, les vibracions i compta amb càmeres de vigilància.

El 2007, quan només feia sis anys que havia comprat una caseta al cor de l’Eivissa antiga, varen començar les lluites judicials i les despeses econòmiques per fer fora els ocupes de la casa. 10.000 euros només en advocats, uns sous als quals cal sumar els successius tapiats. La casa del costat, que fa poc estava tapiada per segona vegada, també torna a estar ocupada en aquests moments.

06/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris