X

Detinguts tres menors per l’agressió homòfoba a dos joves a Palma

Els presumptes agressors han estat arrestats per un delicte de robatori amb violència, lesions i delicte d'odi cap a una parella de joves per la seva "condició sexual"

09/03/2018

Detinguts tres menors per l’agressió homòfoba a dos joves a Palma

La parella va denunciar que els detinguts es van dirigir cap a ells amb "comentaris ofensius" per la seva condició sexual i per parlar en català

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres menors d’edat, dos al·lots i una al·lota, en ser els presumptes autors de l’atac homòfob que van patir dos joves a Palma el passat 24 de febrer.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, han estat arrestats per un delicte de robatori amb violència, lesions i delicte d’odi cap a una parella de joves per la seva “condició sexual”.

Recordar que el 24 de febrer una parella va denunciar que els detinguts es van dirigir cap a ells amb “comentaris ofensius” per la seva condició sexual i per parlar en català, i els van arribar a intimidar verbalment i a llançar-los puntades i cops de puny, i també els van robar la motxilla d’una de les víctimes.

Actualment, els tres menors acusats es troben ingressats a Centre de Menors per altres fets delictius. De fet, un dels assaltants, que va cometre el delicte contra la parella, va fugir en un trasllat del Centre de Menors al Jutjat.

09/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris