X

Investigats per la protesta d’Arran contra la massificació turística neguen que hi van participar

La defensa parla de persecució ideològica

12/03/2018

Investigats per la protesta d’Arran contra la massificació turística neguen que hi van participar

Tres joves investigats per presumptament haver participat en una protesta contra la massificació turística el juliol de 2017, han negat aquest dilluns davant el jutjat haver participat en l’acte promogut per l’organització juvenil de l’esquerra independentista Arran.

Un dels investigats ha assegurat, davant el jutjat d’instrucció número 2 de Palma, que el dia de la protesta al port de Palma era a una trobada castellera a Vilafranca del Penedès. La defensa, l’advocat Josep de Luis, ha explicat que, dels 12 investigats citats pels jutjats, tan sols dos varen ser presents en la concentració amb bengales i pancartes que l’organització va compartir a les xarxes socials.

De Luis no entén per què els joves que no estaven presents en l’acte de protesta han estat citats. En aquest sentit, diu que s’haurien de demanar explicacions i espera que aquestes imputacions “no responguin a un perfil ideològic”. A la sortida dels jutjats, Maria Martín, una de les investigades en la causa, ha assegurat que ella no va estar present en la protesta i que no tots els joves citats a declarar formen part d’Arran.

Els investigats s’enfronten als delictes de desordre públic, danys i amenaces, arran d’un atestat elaborat per la Policia Nacional.

Més informació relacionada:
 Una investigada per la protesta d’Arran assegura que no hi va haver violència 
 Investigats 12 membres d’Arran per una protesta contra la massificació turística al port de Palma

12/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris