X

La detinguda per la mort de Gabriel Cruz confessa el crim

Li va pegar un cop amb el mànec d'una destral i després el va asfixiar

13/03/2018

La detinguda per la mort de Gabriel Cruz confessa el crim

La Guàrdia Civil vol confirmar el relat dels fets d’Ana Julia Quezada i, per això, l’han traslladada aquest dimarts capvespre als escenaris del crim. Allí han fet una reconstrucció del succés. Dimarts migdia, la dona s’ha enfonsat i ha confessat haver matat el menor de 8 anys. Ha assegurat que va discutir amb el nin i que ell la va agredir primer a ella. Aleshores, la dona ha dit que va pegar un cop amb el mànec d’una destral al menor i que després el va asfixiar.

Ana Julia Quezada passarà dimecres dematí a disposició judicial. La declaració en seu policial de la dona ha coincidit amb el funeral al menor que s’ha fet a la Catedral d’Almeria. Devers 5.000 persones han donat el darrer adéu a Gabriel Cruz. Entre els assistents, la vicepresidenta del govern central i el ministre de l’Interior, que duia a la mà la bufanda del menor.

El Congrés dels Diputats ha fet un minut de silenci en record del nin de 8 anys. De moment, el magistrat ha demanat que no s’incineri el cos del menor, per si és necessari practicar-li noves proves en els pròxims dies. A més, la investigació creu que el cadàver del nin va estar en dos llocs diferents abans de introduir-lo al cotxe en el qual va aparèixer diumenge passat.

13/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris