X

Un inversor de l’Orient Mitjà contempla un parc temàtic futurista a l’Observatori de Costitx

La infraestructura està en concurs de creditors des de fa un any, quan va sortir a la venda per 1.700.000 euros

14/03/2018

Un inversor de l’Orient Mitjà contempla un parc temàtic futurista a l’Observatori de Costitx

IB3 Notícies ha tengut accés al projecte que un inversor de l’Orient Mitjà vol fer a l’Observatori de Costitx. Hi participen una universitat d’Aràbia Saudita i una empresa holandesa especialitzada en rodes de fira gegants. Part del seu equip va dissenyar el London Eye. Volen convertir l’Observatori en un centre astronòmic i de turisme internacional amb la possibilitat d’un parc temàtic dedicat a l’espai i d’estètica futurista amb simuladors temàtics d’Star Wars.

El projecte contempla 18 cases ecològiques, futuristes, amb capacitat per a 4 persones cadascuna i equipades amb banys i cuina independents sobre uns terrenys d’11.000 metres quadrats, on ja hi ha l’Observatori.

Però el projecte, al qual ha tengut accés IB3 Notícies, va més enllà de l’àmbit educatiu i té una projecció turística. Inclouria una piscina de 200 metres quadrats amb roques i grutes submarines i un jacuzzi, un restaurant amb capacitat per a 200 persones, un estudi de gravació de cinema de 150 metres quadrats i diverses sales de reunions i conferències.

A més, també contempla la possibilitat de fer, a l’exterior, un parc temàtic per a adults on s’instal·laria un mòdul lunar i atraccions futuristes, coets espacials, i simuladors temàtics d’Star Wars.

L’inversor recorda en la seva proposta que estudiants de l’Orient Mitjà reben beques de fins a 50.000 dòlars per fer aquest tipus de programes.

L’observatori astronòmic de Mallorca, en concurs de creditors des de fa un any, va sortir a la venda per un milió 700.000 euros.


 Dues ofertes per a l’Observatori Astronòmic de Mallorca: un hotel o una universitat internacional

 

14/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris