X

El Megasport de Tolo Cursach tanca cinc sales per incomplir la normativa

El centre esportiu n'ha avisat els clients a través d'un correu electrònic

15/03/2018

El Megasport de Tolo Cursach tanca cinc sales per incomplir la normativa

Imatge del centre Megasport al polígon de Can Valero de Palma. / megasportcentre.com

Coincidint amb el primer judici de Tolo Cursach, els clients del centre esportiu Megasport, propietat del magnat de l’oci nocturn investigat en el cas Policia Local, han rebut l’avís del tancament de cinc sales. Uns espais que el gimnàs ha hagut de clausurar després de la darrera inspecció de l’Ajuntament de Palma, en què s’ha constatat que no s’ajustaven a la normativa.

Són les sales 1, 2, 3, la dedicada a les arts marcials i l’anomenada sala funcional, que a partir d’aquest divendres estaran tancades. Les activitats que fins ara s’hi duien a terme es traslladaran a altres espais del Megasport, segons ha explicat a IB3 Ràdio el responsable de comunicació del Grup Cursach, Tomàs Ibarz. “L’Ajuntament ens ha convençut que hi ha una sèrie d’instal·lacions que no estan ajustades a la normativa o que no tenen les llicències pertinents. Ho admetem… No tenim cap ordre d’haver de tancar, no l’hem rebuda, encara; però, en qualsevol cas, el que sí fem és tancar una sèrie d’instal·lacions que, moltes d’elles, coincideixen amb l’obra nova, amb la part nova del Megasport Centre. I així ho hem comunicat als socis”, ha explicat Ibarz.

El responsable de comunicació del Grup Cursach també ha admès que no és fàcil per al centre passar per tot aquest procés. “No és una situació agradable haver de donar una notícia així als teus socis, n’hi ha que fa quinze anys que ho són. Passes pena pels socis, passes pena per l’esforç extra que s’ha de fer ara de trasllat de tots els serveis, que intentarem mantenir amb el nivell d’exigència de sempre”, ha declarat Tomàs Ibarz.

No és el primer tancament al qual s’enfronta el Megasport, ubicat al polígon industrial Can Valero. L’any passat, la direcció del centre esportiu, un dels més importants de Palma, va haver de clausurar el pont superior que permetia els socis passar d’un edifici a l’altre sense haver de sortir al carrer. Una infraestructura que tampoc, com en el cas d’aquestes sales, no complia amb la normativa.

15/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris