X

Eivissa té una de les majors xarxes de camins per quilòmetre quadrat d’Espanya

Aquest cap de setmana, el Consell ha organitzat unes jornades per parlar de camins públics

18/03/2018

Eivissa té una de les majors xarxes de camins per quilòmetre quadrat d’Espanya

Eivissa té una de les majors xarxes de camins per quilòmetre quadrat d’Espanya. Molts han estat objecte de polèmica en els darrers anys perquè han estat tancats. Ara, el Consell aposta per ampliar el catàleg de camins públics per evitar problemes.

El camí que duu al Cap des Falcó, al parc natural de ses Salines, és objecte de disputes entre administracions i propietat privada. Segons el Consell d’Eivissa, Salinera diu que és seu, però demana a l’Administració sous pel seu manteniment. És només un dels exemples del problema que comporta no tenir un catàleg de camins públics actualitzat.

Aquest cap de setmana, el Consell ha organitzat unes jornades per parlar de camins públics amb experiències d’altres llocs com Mallorca, on hi ha un projecte de llei, una regulació que el conseller espera que s’estengui també a les altres illes.

La iniciativa pretén també que els ajuntaments tenguin eines per ampliar els catàlegs i que algunes vies com aquesta que duu a  l’antic complexe de Toromar a ses Salines siguin catalogades com a públiques.

18/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris