X

El PP s’ofereix a governar Sant Lluís davant la crisi del pacte d’esquerres a l’Ajuntament

L'executiva d'El Pi, que des de 2015 dona suport a PSOE i Volem Sant Lluís, valorarà divendres el seu posicionament a la corporació

22/03/2018

El PP s’ofereix a governar Sant Lluís davant la crisi del pacte d’esquerres a l’Ajuntament

El PP s’ha oferit aquest dijous a governar l’Ajuntament de Sant Lluís davant la greu crisi interna que viu el pacte entre PSOE, El Pi i Volem Sant Lluís que gestiona el consistori des de 2015. Els populars recorden que, amb 6 dels 13 regidors, són el partit més votat de la corporació. Necessiten, però, que algun dels socis de govern donin suport a la nova majoria que substituiria l’encapçalada per la batlessa Montse Morlà. I és precisament El Pi qui aporta el setè regidor que dona i lleva majories i que, per tant, té la clau de la governabilitat. L’executiva insular del partit analitzarà precisament demà la situació creada després que l’assemblea de Volem Sant Lluís hagi donat llum verda a la batlessa i els seus regidors a rompre el pacte amb el PSOE i el PI.

La comissió de seguiment que es va constituir l’any passat per tal de reconduir la relació entre els socis fa ja molts mesos que no es reuneix. I fa dues setmanes que el regidor d’El Pi, Llorenç Carretero, no acudeix tampoc a les reunions amb els seus companys de govern.

22/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris