Emoció al capdavant de la tercera divisió

Eivissa, Poblense i Mallorca són primer, segon i tercer empatats a 74 punts. Això, en espera del que faci avui el fillial mallorquinista, que rep el Serverense

25/03/2018

Intriga i expectació al capdavant de la classificació de Tercera. Hi ha contribuït l’empat d’ahir de l’Eivissa davant el Llosetense. Terán va provar sort des de la frontal, però aturava Ángel Mingorance. A 10 minuts per al final, va anul·lar aquest gol als eivissencs per fora de joc. Finalment, empat a ZERO.
La victòria 2 a 5 davant el Santanyí deixa els poblers empatats a 74 punts amb Eivissa i Mallorca. Biel Gili feia el primer al minut onze de partit. Just quatre minuts més tard, empatava Mauricio Núñez. Amb l’empat a UN s’arribava al descans. A l’inici de represa, Sarmiento tornava a avançar els poblers. I una altra bona definició de Sarmiento deixava pràcticament sentenciat el duel just a deu minuts d’acabar el partit. La canonada de Rojas acostava el Santanyí en el marcador. Era el 2 a 3. Saúl Díaz al minut 90 i Aitor Pons ja al temps afegit van sentenciar el matx. És la novena victòria del Poblense en deu partits.
I sopresa a Es Mercadal. Victòria 4 a UN davant el Felanitx en el que ha estat el millor partit dels mercadelencs. A la mitja hora de partit, Ramón de cap feia el primer. Vuit minuts després, Rubén Carreras aprofitava l’errada de Salas i feia el segon. Amb el 2 a 0 van anar als vestidors. Ja al minut 50, Salas refusa el xut d’Eliot, però arriba Lluís per fer el 3 a 0. En aquesta jugada, l’àrbitre xiulava penal comès sobre Izan. Eliot no desaprofitava la pena màxima. Era el 4 a 0. Al minut 80 va arribar el gol del Felanitx. Centre xut de Riera que no pot aturar Jandro. El Mercadal de Nan Moll surt del desens i el Felanitx es complica el play off.
També en la luita per ser al play off: victòria 3 a UN del Platges de Calvià davant el Constància. Bardolet va avançar el Platges al quart d’hora de joc. Álex Cabezas empatava al minut 27 i, just dos minuts després, tornava a marcar el Platges. Pedrosa feia el 2 a UN. I així es va arribar al descans. A la segona part, ja al 79, una altra vegada Bardolet, va sentenciar amb el 3 a UN definitu. També jugats ahir Manacor 2 Binissalem 1 i Santa Catalina 4 Ferriolense 0.