El triomf més còmode de la Penya

Els eivissencs s'imposen 3 a 1 al Saguntino que també lluitarà per la permanència

01/04/2018

La Penya Esportiva ha aconseguit una victòria importantíssima davant l’Atlético Saguntino que el deixa a dos punts del playout i a quatre de la permanència. És la primera vegada en tota la temporada que els homes de Dani Mori fan 3 gols. I avui, a més, amb remuntada. El Saguntino s’ha avançat als 2 minuts amb aquest gol de Boix. Guille Andrés, al minut 26, ha fet l’un a un. Als 5 minuts de la represa, Manolo Salinas caça la pilota a la frontal i amb un xut amb la cama esquerra supera el porter del Saguntino. La fe de Pepe Bernal ha propicitat el 3-1 definitiu. El 10 dels pitiüsos ha lluitat una pilota a priori intrascendent i ha fet d’aquesta manera que veis el tercer. La Penya, més que mai, creu en la salvació.