X

Un vehicle atropella un grup de ciclistes a Capdepera i en deixa 9 ferits, un d’ells crític

El succés, que ha tengut lloc cap a les 10 hores, ha obligat a tallar la carretera i a desviar el trànsit

05/04/2018

Un vehicle atropella un grup de ciclistes a Capdepera i en deixa 9 ferits, un d’ells crític

/IB3 NOTÍCIES

Nou ciclistes han resultat ferits, un d’ells en estat greu i un altre en estat crític, en ser envestits aquest dijous per un vehicle a la carretera que uneix Capdepera amb Artà, a Mallorca. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

A causa del gran nombre d’implicats, els serveis d’emergència han hagut de desplaçar cinc ambulàncies al lloc dels fets. El personal sanitari ha hagut d’actuar amb rapidesa per valorar i assistir els ferits i han instal·lat una carpa a la mateixa carretera per atendre’ls.

L’accident s’ha produït devers les 10 del matí en un tram de la carretera que uneix Artà i Capdepera, un dels punts negres de les carreteres de Mallorca.

El tram en línia recta fa pensar que la conductora s’hauria despistat.

A l’espera de l’atestat de la Guàrdia Civil, la principal hipòtesi amb la qual es treballa és que circulava a gran velocitatha envestit el grup de ciclistes. Els resultats de les proves d’alcoholèmia i de drogues determinaran l’estat de la conductora.

Moltes de les bicicletes han quedat xapades per la força de l’impacte i la carretera ha quedat tallada al trànsit durant hores.

05/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris