X

El PP de Menorca exigeix a MÉS que trenqui amb Esquerra Republicana

Els ecosobiranistes presenten iniciatives parlamentàries a través de la formació republicana

06/04/2018

El PP de Menorca exigeix a MÉS que trenqui amb Esquerra Republicana

El PP exigeix a Més per Menorca que trenqui amb Esquerra Republicana de Catalunya, amb qui manté una estreta col·laboració per fer arribar les seves propostes al Senat.  Asseguren que els menorquins no volen ser representants per un partit que vol trencar Espanya i que ha demostrat no tenir el mínim respecte per la legalitat vigent. Per això demanen als ecosobirnistes que abandonin l’acord amb ERC i no presentin més iniciatives a través seu a les Corts Generals.

Els populars considera que no cal que formacions d’altres Comunitats Autònomes defensin els interessos dels menorquins. Critiquen, a més, que l’aliança entr Més i Esquerra va més enllà de la simple col·laboració parlamentària. Entenen que es tracta d’una comunió política d’interessos, que tots dos comparteixen una estratègia comú basada en el pancatalanisme.

En aquest sentit, consideren lamentable que un partit com Més, que governa al Consell, a Ciutadella i Ferreries i forma part de les confluències de Podem que governen a Maó i Sant Lluís mantingui un acord amb ERC la única finalitat de la qual és trencar Espanya i després, diuen literalment, annexionar Menorca.

06/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris