X

Ciutadans exigeix la dimissió de Cifuentes abans de finals de mes

El PP lleva ferro a la petició i afirma que està negociant com "reconduir la situació" amb la direcció estatal de la formació taronja

09/04/2018

Ciutadans exigeix la dimissió de Cifuentes abans de finals de mes

El futur polític de Cristina Cifuentes es complica. Ciutadans ha exigit, avui, la seva dimissió i la deixa sense suports suficients per mantenir-se en el càrrec. El PP, per ara, manté que no la farà renunciar.

Ciutadans ha dit prou i exigeix la dimissió de Cristina Cifuentes pel cas del màster suposadament fals. La formació evita donar suport explícit a la moció de censura del PSOE i dona un termini de tres setmanes al PP perquè presenti un candidat alternatiu.

A les dotze del migdia expirava l’ultimàtum taronja perquè el PP acceptés una comissió d’investigació sobre el cas. A darrera hora, els populars han presentat una proposta que no ha convençut gens.

El PP ha lamentat l’actitud de Ciutadans. Defensen que la seva proposta permetia arribar a conclusions més àmplies sobre el cas. Per ara, segueixen confiant en la versió de Cifuentes.

El PSOE, de la seva banda, ha negat haver ordit cap trama contra l’encara presidenta madrilenya. Això, una vegada que s’ha revelat que la font que va destapar el cas és un professor de la Universitat afiliat al partit.

El coordinador general, Fernando Martinez Maillo, ha comparegut després de la reunió del comité de direcció del partit. No s’ha referit a la situació de Cifuentes fins que no li ho han demanat els periodistes. Ha assegurat que estan intentant reconduir la situació” amb la direcció estatal del partit. Ha afegit, en aquest sentit, que el grup parlamentari a l’Assemblea de Madrid “s’ha precipitat” demanat la renúncia de Cifuentes de manera “precipitada”.

09/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris