X

La quarta edició de MAREMAGNVM tornarà a convertir el pati de la Misericòrdia en un fòrum romà

El Castell de Bellver, el poblat de Son Fornès o Pollentia seran els escenaris dels 25 tallers que es faran

09/04/2018

La quarta edició de MAREMAGNVM tornarà a convertir el pati de la Misericòrdia en un fòrum romà

A partir de dijous i fins dissabte, més de 25 tallers, teatre i visites guiades conformaran l’oferta del festival Maremagnvm, que arriba a la quarta edició. L’acte central del festival convertirà el pati de la Misericòrdia en un fòrum romà amb 25 tallers per experimentar els costums de l’antiguitat clàssica.

El Castell de Bellver, el poblat de Son Fornès a Montuïri i les runes de Pollentia són alguns dels altres escenaris que serviran per explicar aquesta època. També, el Museu de Mallorca participa amb visites guiades al magatzem, reivindicant poder exposar el material ja descobert, que ara resta guardat.

També hi haurà espai per al teatre amb l’obra “Apicata” a càrrec de Cristina Francioli que es representarà al pati de la Misericòrdia divendres 13 d’abril a les 21h i diumenge 15 d’abril a les 13h o l’obra “Mecenàs” arribada des de Tarraco Viva a càrrec de Carles Alcoy que es representarà dissabte 14 a les 21h.

El Festival Maremagnvm arribarà enguany per primera vegada a Menorca, se celebrarà a Ciutadella els dies 18 i 19 de maig. L’objectiu és que l’any que ve també es pugui celebrar a Eivissa.

09/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris