X

Maó lluita contra un abocador incontrolat situat al límit del parc natural de l’Albufera des Grau

Resolen executar un projecte de reordenació de la zona per evitar que se segueixin acumulant deixalles

10/04/2018

Maó lluita contra un abocador incontrolat situat al límit del parc natural de l’Albufera des Grau

La preparació de l’illa per a la temporada turística provoca l’aparició d’abocadors incontrolats. Però n’hi ha un a Maó, just en el límit del parc natural de l’Albufera des Grau, que duu de cap l’Ajuntament. Està situat en el kilòmetre 6 de la carretera que uneix Maó i Fornells i és ben visible des de la carretera perquè, a més, els contenidors de reciclatge que l’ajuntament va posar per evitar els abocaments apareixen amb pintades que criden l’atenció dels conductors que es dirigeixen a Fornells.

Així les coses, aquest punt d’acumulació de fems provoca una sensació de tristor i impotència entre els vesins. Diuen que fa anys que viuen aquesta situació, però malgrat les queixes i les actuacions dutes a terme per part de consistori, els abocaments no cessen.

Per això, el departament de Microciutat s’ha posat en marxa. ha començat a redactar un projecte per tal de reordenar la zona amb l’objectiu d’evitar que els incívics continuen acumulant fems a aquest racó. Manegen diverses opcions: instal·lar punts de llum i càmeres per dissuadir i registrar els infractors, retirar els contenidors i construir un aparcament a aquella zona.

10/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris