X

Els productes del mercat de Pere Garau ja es poden comprar per internet

Tenen el mateix preu que al mercat i es lliuren a domicili el mateix dia

11/04/2018

Els productes del mercat de Pere Garau ja es poden comprar per internet

El mercat de Pere Garau, a Palma, posa en marxa la seva modalitat en línia. Ara, qualsevol usuari pot comprar els productes a la xarxa i els rep el mateix dematí a casa seva. Des del moment en què el client fa la comanda, les paradetes participants en el projecte “Mercat 2GN” es posen en marxa.

El projecte acaba de començar, i ara per ara ofereix productes de carnisseria, peixateria, fruiteria, verduleria i embotits. De moment, només una paradeta de cada un d’aquests productes, tot i que s’espera que se’n puguin afegir més. Els venedors participants estan molts satisfets.

Els preus dels productes són els mateixos que es troben al mercat, però el transport té un preu: 3 euros si el repartiment és a peu, 5 si és en bicicleta i 9 euros si el domicili es troba a més de 15 quilòmetres de Pere Garau.

Un pic recopilada la comanda, es du a casa del client. La intenció del projecte és ajudar les persones que no poden anar al mercat per qüestió de temps o de mobilitat, a més de fomentar el consum local i revitalitzar el barri, amb el mercat com a punt central.

11/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris