X

MÉS per Mallorca demana a Rajoy que “ens expliqui” com aplicarà el descompte del 75%

El portaveu parlamentari Josep Ferrà afirma que el president del govern espanyol "no ho té fàcil" per a aprovar els pressupostos de l'Estat on s'inclouria la bonificació en els vols amb la Península

16/04/2018

MÉS per Mallorca demana a Rajoy que “ens expliqui” com aplicarà el descompte del 75%25

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca Josep Ferrà en roda de premsa aquest dilluns.

El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha demanat aquest dilluns al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que “ens expliqui” com aplicarà la bonificació del 75% als residents de les Illes en els vols amb la Península si no disposa del suport necessari per aprovar els pressupostos generals de l’Estat de 2018.

En roda de premsa, Ferrà s’ha referit a la visita del president de l’executiu central i del PP dissabte que ve a Palma en motiu de la celebració d’una jornada turística dels populars.

El polític econaconalista ha subratllat que, sense l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat, pel qual el PP no disposa d’una majoria política suficient al Congrés, no es podrà aplicar el descompte del 75%, ni comptar amb un nou règim especial de les Balears (REB). “El senyor Rajoy no ho té fàcil”, ha afirmat Ferrà, que s’ha referit a la necessitat del president del govern central d’obrir una via de diàleg “molt més ampli” amb les forces progressistes del Congrés durant el debat de les esmenes parcials.

No obstant això, de moment “no ha existit cap via de negociació” amb aquests partits, cosa que sí ha succeït amb Ciutadans, ha afegit.

A més, per obrir aquest diàleg, Ferrà ha convidat al president de l’executiu a posar fi a l’aplicació a Catalunya de l’article 155 de la Constitució espanyola.

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris