X

Acord per constituir el grup de treball del Pacte per l’Educació de 0 a 3 anys

La presidenta Armengol encapçala una reunió amb representants de la Conselleria d’Educació, de la comunitat educativa de 0 a 3 i d’altres entitats com UNICEF i la UIB

16/04/2018

Acord per constituir el grup de treball del Pacte per l’Educació de 0 a 3 anys

Es tracta d’un docment marc que inclogui una diagnosi de l’atenció primerenca i que proposi una línies d’actuació. Demà mateix s’anomenaran els representants dels Consells insulars i de les diferents entitats educatives que integraran la comissió de treball. A la pròxima conferència de presidents, prevista per dia 7 de maig, es ratificarà aquesta comissió d’experts. A partir d’aquí, tendran un termini de 5 mesos per avaluar l’estat de salut del sector i elaborar un pla d’acció per millorar-lo. Segons el conseller d’educació, Martí March, l’objectiu és crear places educatives de qualitat.

Des d’Unicef aposten per una etapa de 0-3 anys, exclusivament, educativa i no assistencial. Ho explica Mercedes Pozo,  presidenta d’Unicef a les illes.

Des de l’Assemblea de 0-3 anys de Menorca valoren molt positivament aquest acord i asseguren que el més important és fer emegir places educatives. Àngels Camps n’és la portaveu.

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris