X

Un home accepta 2 anys de presó per proposar sexe a un menor a l’intermodal de Palma

Els fets van tenir lloc al setembre de 2016

17/04/2018

Un home accepta 2 anys de presó per proposar sexe a un menor a l’intermodal de Palma

L'home s'ha confessat culpable d'un delicte de corrupció de menors durant el judici celebrat aquest dimarts a l'Audiència Provincial a Palma

Un home ha acceptat aquest dimarts una condemna de 2 anys de presó per proposar sexe a un menor en els banys de l’estació intermodal de Palma.

L’home s’ha confessat culpable d’un delicte de corrupció de menors durant el judici celebrat aquest dimarts a l’Audiència Provincial i s’ha conformat amb les penes sol·licitades després d’aconseguir un acord amb la Fiscalia.

La pena de presó se suspendrà durant tres anys amb la condició que participi en un programa d’educació sexual. A més, s’imposarà a l’acusat la mesura de llibertat vigilada durant cinc anys. S’ha dictat sentència ‘in voce’.

Aquest judici s’havia assenyalat originalment al febrer però no es va poder celebrar perquè l’acusat no es va presentar. Va ser posat en crida i cerca.

Els fets van tenir lloc al setembre de 2016. L’home, d’uns 28 anys, ha reconegut que va aprofitar que un menor d’uns 13 anys havia entrat en un dels banys individuals de la primera planta de l’estació per entrar en el bany del costat. Per sota del panell, que separa els excusats, li va passar al menor el seu telèfon amb el seu nom escrit i un bitllet de cinc euros, la qual cosa segons el fiscal va ser “una evident proposta de sexe per diners”.
 Els vigilants denuncien serveis de prostitució a l’estació intermodal de Palma

El menor no li va contestar i l’acusat va tornar a passar la mà per sota del panell amb el bitllet i el telèfon, amb la frase “Vols entrar al meu bany?”. Llavors va entrar un vigilant de seguretat, que en veure la passada de la nota va decidir cridar a la Policia Nacional.

17/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris