X

Nou retard a les obres de la carretera general a Alaior, ara fins a principis de maig

El Consell ja les va prorrogar fins a dijous passat, però tot just s'ha començat a asfaltar el tram afectat

17/04/2018

Nou retard a les obres de la carretera general a Alaior, ara fins a principis de maig

Les obres que es fan a la carretera general de Menorca, a l’entrada d’Alaior, tornen a patir un nou retard. El Consell insular ja va prorrogar les actuacions fins al dijous passat 12 d’abril però, en no estar acabades, ara les haurà de tornar a prorrogar. Aquesta vegada, fins a la primera setmana de maig. És el nou termini fixat pel Consell per finalitzar les obres, que s’executen amb un pressupost d’un milió i mig d’euros.

Les pluges i la necessitat de coordinar els treballs amb les que han de dur a terme empreses com Endesa han motivat el retard, que el Consell s’agafa sense excessiva preocupació ja que, diu, ha preferit fer les coses bé i amb seguretat a inaugurar el tram amb frisseres.

Si no es produeixen nous contratemps, aquesta setmana s’acabarà d’asfaltar el viaducte, per on podran circular ja els cotxes a partir de la setmana que ve.

L’actuació a la resta de la carretera entre Maó i Alaior depen de la solució que es prengui a la cruïlla amb Rafal Rubí. L’informe de Patrimoni en determinarà l’afectació.

17/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris