X

Tancat per obres un tram del Camí de Cavalls al seu pas pel barranc de Cala en Porter

S'impedeix el pas provisionalment al tram per poder retirar les pedres que corrien el risc de caure

18/04/2018

Tancat per obres un tram del Camí de Cavalls al seu pas pel barranc de Cala en Porter

Un tram del Camí de Cavalls està tancat per risc d’esllavissades. S’impedeix el pas provisionalment al tram del barranc de Cala en Porter per poder retirar les pedres que corrien el risc de caure al mig del sender. És una feina, ara ho veureu, molt complicada que requereix que la facin tècnics experts.

L’alarma va sorgir després que uns caminants trobessin una pedra caiguda al mig del sender.  Són roques molt pesades i que podrien arribar a causar un greu accident als usuaris.

El Consell mantindrà tancat aquest tram durant unes tres setmanes i destina 10.800 euros perquè una empresa experta en treballs verticals consolidi el talús. La feina, a un barranc, és dificultosa i els tècnics treballen penjats d’una corda. Quan retiren una pedra, en fan bocins i els utilitzen per fer paret seca

Mentre s’allarguen els treballs s’ha habilitat un desviament provisional pel camí de Torralbenc i Torralbenc Nou. Amb l’Impost de Turisme Sostenible es destinen 260.695 euros a la gestió i recuperació del Camí de Cavalls.

18/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris