X

La dessalinitzadora de Ciutadella no abastirà el nucli urbà abans de l’agost

Les obres poden començar de manera immediata i el termini d'execució és de tres mesos

19/04/2018

La dessalinitzadora de Ciutadella no abastirà el nucli urbà abans de l’agost

Les obres de connexió de la planta dessalinitzadora de Ciutadella amb el dipòsit de Son Blanc començaran de manera immediata. Govern i empresa adjudicatària van signar dimecres el contracte i, per tant, ja s’han fet tots els tràmits necessaris per a l’inici dels treballs. El termini d’execució és de tres mesos, per tant, finalitzaran a finals de juliol, si no hi ha retard, en plena temporada turística. Queda, doncs, a l’aire, el compromís d’abastir el nucli urbà aquest estiu. Des de l’Agència Balear de l’Aigua expliquen que la nova llei de contractació ha retardat una mica l’adjudicació, però mantenen que la planta està en condicions d’entrar en funcionament en qualsevol moment per abastir, això sí, només les urbanitzacions.

A banda de les obres de canalització, falta també signar el conveni amb l’Ajuntament de Ciutadella, que prèviament l’ha d’aprovar al ple municipal. El gerent de l’Agència Balear de l’Aigua, Antoni Garcias, reconeix que ja no hi ha tanta urgència per les pluges dels últims mesos. Tot i això assegura que estan preparat per subministrar aigua tractada.

La qüestió no està prevista a l’ordre del dia del ple municipal d’aquest dijous i, per tant, com a molt aviat el conveni s’aprovaria al maig.

19/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris