X

Alerta a S’Arenal per una vetlada de combat i l’obertura del Bierkönig

Ciutat de S'Arenal demana presència policial per prevenir incidents al carrer

19/04/2018

Alerta a S’Arenal per una vetlada de combat i l’obertura del Bierkönig

Els veïnats de S’Arenal estan preocupats perquè aquest dissabte, dia 21, hi ha una vetlada de combat d’arts marcials i a més la festa d’obertura d’una coneguda cerveseria. El cartell de la vetlada de MMA o arts marcials mixtes que se celebra a un local de S’Aranjassa anuncia la venda de 700 entrades.

L’agrupació veïnal Ciutat de S’Arenal alerta que és probable que hi assisteixin membres dels grups United Tribuns i Hell’s Angels (Àngels de l’Infern), amb membres alemanys i coneguts per la seva implicació en incidents violents. En el cas dels Hell’s Angels, amb antecedents per extorsió i proxenetisme a Mallorca.

Els veïns temen que el públic del combat d’arts marcials es pugui desplaçar a continuar la festa a la cerveseria Bierkönig, que celebra la festa d’obertura de la temporada el mateix dissabte. Demanen que la policia garanteixi la seguretat i la convivència

La policia nacional està en preavís i preveuen un operatiu a la zona per aquests esdeveniments. Es coordinarà amb la policia local, que la setmana passada va iniciar el dispositiu de reforç d’estiu.

Els veïns i hotelers de Platja de Palma preveuen una temporada complicada pel que fa al turisme de gatera i reclamen l’aprovació de l’ordenança cívica.

 

19/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris