X

Antònia Font s’uneix en un concert a Palma per la llibertat d’expressió i donar suport a Valtònyc

L'esdeveniment musical servirà per presentar l'Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística i serà el 17 de juny al Palma Arena

20/04/2018

Antònia Font s’uneix en un concert a Palma per la llibertat d’expressió i donar suport a Valtònyc

L’associació mallorquina ACALLAR -Associació de Creadors i Artistes per la Llibertat Artística- ha organitzat un gran concert a Palma en favor de la llibertat d’expressió i del raper mallorquí Valtònyc, condemnat a 3 anys i mig de presó per enaltiment del terrorisme i injúries greus a la Corona.

L’esdeveniment musical tindrà lloc el 17 de juny en el velòdrom del Palma Arena, que ha estat escollit com a “simbolisme de la lluita contra la corrupció en les Illes Balears”, segons ha informat ACALLAR en un comunicat.

Un total de 35 grups dels països catalans i de la resta de l’estat espanyol es reuniran a Palma en aquest concert, que serà la primera acció que d’aquesta recentment creada associació que el seu objectiu és donar suport la llibertat d’expressió cultural i artística en totes les seves facetes.

Entre els grups que sortiran a l’escenari figuren Antònia Font -que es tornaran a unir per a aquest concert-, Berri Txarrak, Boikot, Albert Pla, Non Servium, Reincidentes, Maria del Mar Bonet & Borja Penalba, Los Chicos del Maíz i el mateix Valtònyc. També estan en el cartell Crim, Daniel Higiénico, Dos Tenores, La Gran Orquesta Republicana, La Puta Opepé i Lehendakaris Muertos.

El concert, l’entrada de la qual costarà 20 euros, servirà per presentar públicament aquesta associació, que pretén ser una resposta a les diverses causes judicials obertes contra diversos artistes pel sol fet de realitzar el seu treball lliurement.

D’aquesta manera, ACALLAR vol anar “més enllà” del cas Valtònyc i pretén donar suport a qualsevol artista perseguit o censurat per les seves obres.

Sobre el cas Valtonyc, l’Audiència Nacional ha concedit un termini d’un mes al raper Josep Miquel Arenas Beltrán per al seu ingrés a la presó a l’espera que el Tribunal Constitucional decideixi si li suspèn la condemna imposada.

concertok

20/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris