X

Pilou Asbaek, portagonista de ‘Joc de trons’, confessa ser un autèntic enamorat de Mallorca

L'actor danès torna a l'illa per celebrar la Medalla d'Honor que el Consell ha lliurat al centre cultural dels seus pares a Andratx

26/04/2018

Pilou Asbaek, portagonista de ‘Joc de trons’, confessa ser un autèntic enamorat de Mallorca

Pilou Asbaek assegura que Mallorca li “ha donat algunes de les meves millors vacances, el meu primer petó… Llavors, rebre una medalla del president i del govern mallorquí és tot un honor i tant jo com la meva família estem molt agraïts”.

Són les paraules d’agraïment de l’ambaixador cultural de Mallorca i fill de la família Asbaek, Patricia i Jacob, fundadors del centre cultural d’Andratx ara fa 17 anys, premiat amb la Medalla d’Honor del Consell. I Pilou no s’ha volgut perdre l’oportunitat per tornar a Mallorca perquè confessa estar enamorat d’aquesta illa.

L’actor danès acaba de gravar la nova temporada de la sèrie ‘Joc de Trons’, on interpreta Euron Greyjoy. Ara, esta rodant ‘Overlord’, una pel·lícula produïda per J.J. Abrahms i dirigida per Julius Avery. Es podrà veure a Espanya a partir del mes d’octubre. I d’aquí a uns mesos també estrenarà un film finlandès, ‘The Guardian Angel’, i la producció americana ‘Woodshock’ amb Kirsten Dunst.

 

26/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris