X

L’IES Quartó de Portmany participa un any més en el projecte musical ‘Com sona l’ESO’

El 9 de maig sortiran cap a Amposta i el dia 12 serà el concert

03/05/2018

L’IES Quartó de Portmany participa un any més en el projecte musical ‘Com sona l’ESO’

L’institut Quartó de Portmany, de Sant Antoni, és l’únic de les Balears que participa enguany en el projecte ‘Com sona l’ESO‘. Una trobada d’alumnes i professors de música de centres de secundària públics per dur a terme un repte musical.

Els 25 alumnes eivissencs formen part del cor. Enguany, la temàtica és el còmic i s’han hagut d’aprendre les cançons de les 23 vinyetes que formen la història d’herois i dolents. El projecte ‘Com sona l’ESO’ es fa des de l’any 2000. Hi participen uns 1500 alumnes de centres de les Balears, Catalunya i la Comunitat Valenciana, i enguany se celebra a Amposta, on aniran uns 1500 alumnes. L’objectiu és realitzar un concert en comú i el més difícil és que cada institut treballa el projecte per separat.

El 9 de maig sortiran cap a Amposta, on acamparan 4 dies en un poliesportiu i assajaran amb la resta d’alumnes. Dia 12 serà el concert. L’any passat el públic estava format per unes 9 mil persones.

A banda del concert hi ha altres activitats, com un concurs de cantants en solitari. Un dels seleccionats és d’aquest institut.

Els alumnes han fet camisetes i altres articles per treure’n sous. L’ajuntament de Sant Antoni els paga el viatge en vaixell.

 

03/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris