X

Deixalles acompanyà 200 persones al seu itinerari d’inserció sociolaboral al 2017

El 92% aconseguiren trobar feina

03/05/2018

Deixalles acompanyà 200 persones al seu itinerari d’inserció sociolaboral al 2017

En aquesta nau de Son Bugadelles, la Fundació Deixalles va atendre, l’any passat, 60 persones amb problemàtica de salut mental. Els ofereixen suport personal, teràpia ocupacional, formació permanent i els ajuden a reincorporar-se al món laboral. És una de les 7 delegacions que tenen a les illes i que el 2017 permeteren que 201 persones completassin un itinerari d’inserció sociolaboral.

Són dades del balanç anual presentat avui i que posen en relleu la importància dels 33 tallers que dugueren a terme, les diferents accions formatives i les gairebé 1000 consultes que es feren al seu servei d’orientació.

El perfil dels usuaris no ha variat gaire: majors de 45 anys, amb pocs recursos econòmics i amb càrregues familiars. La implicació de les empreses, diuen, és cabal per afavorir la reinserció d’aquests col·lectius menys afavorits.

Ara fa 7 anys que la fundació aposta pel model de contractació d’inserció mitjançant dues empreses pròpies que es dediquen a tasques internes de Deixalles o a la realització de projectes externs i que l’any passat permeteren la inserció de 76 persones, així com la creació de 21 nous llocs de feina ordinaris.

03/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris