X

Continua la cerca dels dos atracadors a un banc a Santa Gertrudis

Segons ha explicat al delegada del govern espanyol a les Balears, Maria Salom, les forces de seguretat "estan treballant per intentar esclarir què ha passat"

04/05/2018

Continua la cerca dels dos atracadors a un banc a Santa Gertrudis

Les forces de seguretat continuen aquest divendres la cerca dels dos homes que van assaltar aquest dijous una sucursal bancària armats amb ganivets a Santa Gertrudis, a Eivissa.

Així ho ha indicat la delegada del govern espanyol a les Balears, Maria Salom, en resposta a una pregunta dels periodistes durant una roda de premsa.

Salom ha assenyalat que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional “estan treballant per intentar esclarir què ha passat” i que tenen “determinades informacions sobre qui poden ser” els responsables.

Aquest dijous els agents es van personar en el lloc dels fets per realitzar una inspecció ocular i recaptar tota la informació possible, segons ha explicat Salom. “Em consta que estan treballant dur”, ha assenyalat.

Segons informava aquest dijous la Guàrdia Civil, els atracadors es van fer amb un botí de gairebé 2.000 euros, segons les primeres estimacions. Els assaltants van entrar armats amb ganivets i van fugir després de perpetrar el robatori.

Dues persones van haver de ser ateses per efectius sanitaris del 061 després de l’atracament, segons l’112. Una dona de 48 anys va sofrir una crisi nerviosa i un home de 41 anys, una contusió lumbar.

04/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris