X

La Seu ja és un espai ‘cardio-protegit’

Unes mesures, junt amb la formació de primers auxilis del personal, que fan del temple un dels primers a tot l'Estat en millorar el seu pla d'autoprotecció

11/05/2018

La Seu ja és un espai ‘cardio-protegit’

Al voltant d’un milió de persones visiten cada any la Catedral de Mallorca. Un monument que, des d’avui, ja és un espai ‘cardio-protegit’. Quatre desfibril·ladors semiautomàtics permetran una ràpida intervenció en cas d’aturada cardiorespiratòria. Estaran ubicats a la sagristia, a l’entrada, al museu diocesà i al campanar. Aquest darrer és, asseguren, el més important, ja que la visita a les terrasses suposa un important esforç físic.

De moment, diuen, mai han tingut cap ensurt, més enllà de qualque cop de calor. Amb tot, però, recorden que cada 20 minuts a Espanya es produeix un cas de mort sobtada i que la ràpida intervenció durant els primers minuts és clau per salvar vides.

A banda dels desfibril·ladors també s’han col·locat maletins de reanimació. A més, tot el personal de la Seu està rebent formació de primers auxilis i reanimació. Unes mesures que fan del temple un dels primers a tot l’Estat en millorar el seu pla d’autoprotecció.

11/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris