X

El Consell d’Eivissa lamenta la manca de recursos per al poblat de sa Caleta

El conseller de Patrimoni, David Ribas, assegura que li agradaria comptar amb més recursos humans per poder avançar amb el projecte que està en marxa per aquest espai

11/05/2018

El Consell d’Eivissa lamenta la manca de recursos per al poblat de sa Caleta

El conseller de Patrimoni del Consell d’Eivissa, David Ribas, es mostra crític amb la realitat del poblat fenici de sa Caleta de Sant Josep de sa Talaia, Patrimoni de la Humanitat, i assegura que li agradaria comptar amb més recursos humans per poder avançar amb el projecte que està en marxa per aquest espai protegit.

Ribas diu que “no podem estar amb els ulls tapats a la realitat” i que necessitarien més personal per poder dur endavant els projectes aprovats.

Cal recordar, que el tancament d’aquest poblat fenici es trobava en molt mal estat i molt deteriorat quan va caure i a l’estiu de 2015 es va canviar i millorar també pel risc, com reconeix el conseller Ribas, que corrien les persones que visitaven la zona. Ara es treballa en el pla integral d’excavació, restauració i museïtzació d’un poblat fenici del qual ara mateix tan sols es pot visitar una petita part. Ribas espera que aquest pla pugui ser una realitat entre aquesta legislatura i la que ve.

 

 

11/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris