X

L”esmena Nadal’ passa factura als partits del Pacte

MÉS, Podem i GxF adverteixen al PSIB que la polèmica esmena va en contra dels Acords pel Canvi

16/05/2018

L”esmena Nadal’ passa factura als partits del Pacte

L”esmena Nadal’ ha posat el PSIB en una situació molt incòmode dins el Pacte de Govern. Tot i que no estava a l’ordre del dia, durant la reunió de seguiment del Pacte celebrada aquest dimecres, els socis s’han creuat retrets i acusacions durant 1 hora i mitja. Descarta, sobretot, l’empipament de MÉS, Podem i Gent per Formentera amb els socialistes.

Els han advertit que l’esmena va en contra dels Acords pel Canvi, que la crisi interna desgasta l’Executiu i la relació de confiança entre ells. Durant la tensa trobada han reclamat al PSOE que digui si l’esmena va sortir dels despatxos de Territori i els socialistes mantenen que la Conselleria dirigida per Marc Pons es va limitar a assessorar el PP.

Discussió també per si la Conselleria de Turisme, gestionada per MÉS, n’estava al corrent, un fet que neguen els ecosobiranistes.

La reunió ha acabat sense un acord del Pacte sobre l”esmena Nadal’. Els socialistes hi votaran a favor a la Comissió de Medi Ambient que tramita la llei d’habitatge, mentre que MÉS i Podem hi votaran en contra.

On sí han coincidit tots durant la reunió del matí és en pactar el que es diu de portes enfora i rebaixar la tensió en les declaracions als mitjans.

16/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris