X

El GOB creu que l”esmena Nadal’ és inconstitucional

Podem estudia presentar un recurs al Constitucional mentre que El Pi de Manacor defensa el projecte

17/05/2018

El GOB creu que l”esmena Nadal’ és inconstitucional

El Grup d’Ornitologia Balear, el GOB, veu aspectes inconstitucionals en l’anomenada ‘esmena Nadal’, que permetrà l’ampliació i l’ús turístic del centre de tecnificació del tenista manacorí i que va ser aprovada dimecres en comissió parlamentària. Per això, l’entitat ecologista emplaça a Podem i MÉS per Mallorca que hi presentin un recurs davant el Constitucional.

La polèmica esmena ha passat el darrer tràmit abans de l’aprovació definitiva de la llei d’habitatge on va incorporada. Ho ha fet tot i les discrepàncies al si dels partits dels Acords pel Canvi. El PSOE ha votat amb el PP, Ciutadans i El Pi per incorporar l’afegit que permetrà a l’Acadèmia de Rafel Nadal a Manacor ampliar 200 places i a més amb ús turístic. Això sí, a canvi, haurà de construir un aparcament de 3.500 metres quadrats i una rotonda per afavorir el canvi de sentit de la carretera de Son Fortesa.

Per al GOB, l’esmena és un despropòsit perquè dona continuïtat a una llei a la carta al servei d’interessos elitistes, segons ha afirmat l’entitat. Per això, creu que és l’hora de fer joc polític i insta als partits que públicament s’han mostrat contràries que la recorrin davant el Tribunal Constitucional.

Segons la portaveu del GOB, Margalida Ramis, vulnera alguns dels preceptes bàsics en temes de tramitació urbanística. Podem ha anunciat aquest dijous que estudiarà si fa aquesta passa.

 

17/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris