X

La plataforma Prou i els veïns critiquen la instal·lació d’un quiosc prop de Cala Gracioneta

Els promotors asseguren que tenen permís de Costes i de l'Ajuntament de Sant Antoni

17/05/2018

La plataforma Prou i els veïns critiquen la instal·lació d’un quiosc prop de Cala Gracioneta

Els veïns de Cala Gracioneta a Sant Antoni de Portmany estan preocupats per la instal·lació d’un quiosc prefabricat a una zona que fins ara era verge. Els promotors asseguren que tenen permís de Costes i de l’Ajuntament de Sant Antoni. La plataforma Prou ha criticat que s’instal·li a una zona que fins ara era tranquil·la.

Els promotors del quiosc treballaven aquest dijous dematí en el seu muntatge. Asseguren que tenen permís de Costes i llicència d’activitat de l’Ajuntament i que durant la tramitació ningú va presentar al·legacions. Tenen permís per quatre anys i muntaran i desmuntaran a principi i final de temporada.

Molt prop a la zona creix una planta endèmica, la ‘Silene Cambessedessi’, però asseguren que a la zona de roques no n’hi ha. Garanteixen que no posaran música alta i que tenen aforament només per a 38 persones. Tot i això els veïns no estan contents.

Des de la plataforma Prou van rebre la denúncia dels veïnats fa un parell de dies. No els agrada que s’instal·li un quiosc a una zona molt tranquil·la on fins ara transitava poca gent.

17/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris