X

L’Hospital d’Inca compta amb una app per gestionar millor l’atenció en cas de catàstrofes

Altres hospitals de les Illes han mostrat interés en implantar l'aplicació

18/05/2018

L’Hospital d’Inca compta amb una app per gestionar millor l’atenció en cas de catàstrofes

Du un any en funcionament i durant aquest temps se li han fet millores. A l’Hospital Comarcal d’Inca ja el tenen instal·lat 123 professionals i 30 persones responsables del centre. Cada hospital té un protocol d’actuació en el cas de catàstrofe amb múltiples ferits. Quan l’112 dona el senyal d’alarma, l’Hospital el rep i també si hi ha múltiples víctimes, amb l’aplicació s’activa una fase.

D’aquesta manera s’eviten les pèrdues de temps i es coordinen millor els equips i no es dupliquen les funcions. De moment a l’hospital d’Inca no l’han hagut d’utilitzar, tot i que des d’Emergències els van posar en alerta el passat mes de novembre quan un ferry que feia la ruta MarsellaAlger va haver de fer una aturada d’emergència a Alcúdia per mor d’un incendi. També amb l’incendi del Coll de Síller, Pollença. En ambdues situacions no hi va haver múltiples víctimes, per la qual cosa no es va activar aquesta aplicació.
Altres hospitals de les Illes ja s’han interessat per aquesta APP, guardonada a la setzena edició dels Premis Profesor Barea en la categoria d’Innovació digital.

18/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris