X

El Suprem tanca definitivament la porta a la indemnització de Cala en Porter

El promotor reclamava 22 milions d'euros per la desclassificació l'any 1994 del seu projecte de 94 xalets i 212 places a la urbanització

22/05/2018

El Suprem tanca definitivament la porta a la indemnització de Cala en Porter

El Tribunal Suprem acaba de rebutjar el darrer recurs de queixa que havia interposat el promotor i ha denegat definitivament la seva pretensió de cobrar 22 milions d’euros del Consell de Menorca i l’Ajuntament d’Alaior per haver-li anul·lat el projecte turístic de 94 xalets i 212 places que promovia a la urbanització de Cala en Porter.

El Suprem conclou que no s’ha d’atendre la seva reclamació de responsabilitat patrimonial per danys i perjudicis per haver desclassificat en 1994 els terrenys on volia aixecar el complex.

La batalla jurídica ha durat 24 anys. Primer, contra la Llei d’Espais Naturals i el planejament municipal que van considerar que els terrenys no eren urbanitzables. I, després, contra el Pla Territorial, el famós PTI, que també s’hi va adaptar. El tema ha anat ja dues vegades al Suprem. La darrera aquesta, que tanca definitivament el cas.

22/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris