X

El GOB veu connexions entre el PSIB i Sa Nostra per possibles interessos ocults darrere Son Bordoy

El president del GOB, Amadeu Corbera, considera que autoritzar la urbanització suposaria donar carta blanca a la corrupció urbanística

22/05/2018

El GOB veu connexions entre el PSIB i Sa Nostra per possibles interessos ocults darrere Son Bordoy

El GOB veu connexions entre el PSIB i Sa Nostra, i possibles interessos ocults darrere la urbanització de Son Bordoy, a Palma. Per això, exigeix la paralització del projecte de construcció d’habitatges en aquest solar del Molinar. L’Ajuntament de Palma, però, es mostra incrèdul i diu que Son Bordoy no està a l’agenda i que ni tan sols és competència seva.

Els ecologistes sospiten que l’empresari Martí Gual sabia que Son Bordoy es convertiria en una reserva estratègica de sòl, i que en col·laboració amb l’antiga Sa Nostra hauria adquirit els terrenys per construir-los. Segons el GOB, darrere aquesta operació també hi hauria persones pròximes al PSIB.

El president del GOB, Amadeu Corbera, considera que autoritzar la urbanització suposaria donar carta blanca a la corrupció urbanística. Però el regidor d’Urbanisme de Palma, José Hila, insisteix que aquest projecte no és a l’agenda municipal i emplaça l’organització ecologista a denunciar-ho a la Fiscalia Anticorrupció si tan clar ho té.

Per la seva banda, el PP ja ha demanat una reunió amb el consistori per tractar aquesta qüestió. Podem també reclama explicacions a l’executiu. Però el batle de Palma, Antoni Noguera, recorda que l’autorització definitiva de la urbanització no és competència seva sinó del Govern.

A Son Bordoy s’hi han projectat un total de 750 habitatges, i 150 serien de protecció oficial. També es reservaria sòl per a la construcció d’una escola o locals per a petites i mitjanes empreses.

22/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris