X

Sant Josep resoldrà dijous el concurs de platges enmig de les crítiques dels empresaris

L'Ajuntament reconeix que la pròxima vegada canviarà el sistema per evitar els retards

23/05/2018

Sant Josep resoldrà dijous el concurs de platges enmig de les crítiques dels empresaris

A Eivissa, crítiques del PP i dels empresaris de platges de Sant Josep perquè no es poden cobrar les gandules ni els parasols. El motiu és que no s’ha adjudicat el concurs. Aquest dimecres l’Ajuntament està analitzant les justificacions presentades pels més de 80 empresaris que varen fer ofertes desproporcionades.

La majoria de platges de Sant Josep ofereixen una imatge inusual. Per exemple a Port des Torrent pràcticament no hi ha gandules i les poques que hi ha no es cobren. El retard en l’adjudicació dels lots de platja de Sant Josep fa perdre sous a molts empresaris. Alguns fins i tot volen emprendre accions contra l’Ajuntament de Sant Josep.
El concurs de platges va rebre ofertes que sumen 4,5 milions. El problema és que un 30% són desproporcionades. Avui i demà l’Ajuntament analitzarà les justificacions presentades pels empresaris i puntuaran les ofertes. Quan aportin la documentació podran donar servei. Mentrestant, molts empresaris entenien que ja podien començar a cobrar, com s’havia fet tradicionalment. Per ara el Consistori no ha posat cap multa i reconeix que la pròxima vegada canviarà el sistema per evitar els retards. Els restaurants de platja són els únics que han desplegat les gandules, perquè l’ajuntament els va donar un permís especial amb la condició que no cobrin.

23/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris