X

Temporada alta, i augmenten els trajectes marítims entre les Pitiüses

Des de fa un mes, Formentera està connectada a la Península amb el port de Dènia

24/05/2018

Temporada alta, i augmenten els trajectes marítims entre les Pitiüses

Com cada any en aquesta època, les navilieres que uneixen el port d’Eivissa i Formentera augmenten els seus trajectes per donar més servei als turistes i residents. Amb l’arribada de la temporada d’estiu, augmenten progressivament el volum de barques que creuen els freus per unir les Pitiüses.

Els més matiners es podran embarcar amb el ferri de les 06:00 hores destinació Vila, i l’últim que portarà els turistes i residents fins a Formentera serà la de les 02:00 hores, a la matinada.
Les xifres són altes: augmenten progressivament el volum de barques que creuen els freus per unir les Pitiüses.

Trasmapi realitzarà a partir de juny 56 trajectes diaris i Baleària a partir de juliol farà 52 trajectes. A més, cal afegir que aquest estiu afegirà dues embarcacions i Mediterranea pitiüsa farà 46 trajectes diaris. L’hora punta en la qual es concentren mes embarcacions a la Savina és a les 11.00 hores, quan fins a 7 ferris sortiran d’aquí a Eivissa.

A aquestes connexions interilles s’ha de sumar un enllaç directe amb la Península, que des de fa un mes Formentera està connectada amb el port de Dènia. El nombre de trajectes interilles anirà baixant quan acabi el mes de setembre.

24/05/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris